Publicitat
Diners

Tres socis d’AEI Tèxtils, finançats pel projecte europeu Galactica

El projecte ha seleccionat 26 projectes innovadors de 40 pimes

E. Cima, de Sabadell, és una de les empreses beneficiàries

Tres socis d’AEI Tèxtils, clúster català de materials tèxtils avançats amb seu a Terrassa, han estat seleccionats en la primera convocatòria del projecte europeu Galactica, en el qual deu pimes espanyoles han aconseguit finançament per desenvolupar solucions innovadores combinant els sectors tèxtil, aeronàutic i aeroespacial i la fabricació avançada. Es tracta d’E. Cima, de Sabadell; Cinpasa, de la Selva del Camp, i Etisilk, de Sant Salvador de Guardiola.

La primera d’elles forma part d’un grup en què també hi ha Titania, Vecmedical, Solar MEMS Technologies, ienai SPACE i Optimus 3D, que rebran fins a 58.000 euros per a projectes transnacionals en col·laboració amb altres pimes europees, amb un pressupost total de 100.000 euros per projecte.

Les altres dues rebran 20.000 euros, juntament amb TriboBlend i Applynano Solutions, per a projectes sobre nanomaterials basats en carboni per al sector tèxtil, cinta transmissora de dades disruptiva i ecològica per a la indústria aeronàutica, i desenvolupament de teixits lleugers per aplicacions aeronàutiques, entre altres.

El projecte, coordinat per l’AEI Tèxtils, i en el que participen deu socis europeus, ha seleccionat 26 projectes innovadors de 40 pimes europees. Espanya ha sigut el país amb més empreses finançades.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Tres socis d’AEI Tèxtils, finançats pel projecte europeu Galactica
To Top