Publicitat
Diners

La Cambra i Rubí s’uneixen per ajudar a empreses i treballadors

El conveni entre les dues entitats permetrà desenvolupar projectes i accions formatives adreçades al teixit empresarial i a la ciutadania de Rubí

El conveni s’ha signat a la sala de plens de l’Ajuntament de Rubí

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i l’Ajuntament de Rubí han signat un conveni de col·laboració per a desenvolupar i executar conjuntament projectes i accions formatives adreçades al teixit empresarial i a la ciutadania de Rubí i la seva àrea d’influència. Amb aquest acord, les dues institucions es comprometen a col·laborar en l’assistència i la prestació de serveis a les empreses, la defensa dels interessos empresarials i dels treballadors, la investigació en l’àmbit socioeconòmic i la formació i qualificació professional.

La Cambra farà difusió dels projectes acordats a les empreses associades a l’entitat, col·laborarà en la seva planificació, execució i avaluació i n’avaluarà i certificarà el resultat. L’Ajuntament de Rubí en farà difusió i facilitarà l’espai on es desenvoluparan les accions en format presencial. Les dues entitats acordaran la contractació del personal necessari, el calendari i els aspectes concrets que requereixi cada formació.

“Amb aquest conveni posem mitjans i recursos per compensar l’oferta i la demanda, i perquè les dinàmiques del mercat i l’administració conjuntin”, va dir Ramon Talamàs i Jofresa, president de La Cambra. L’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez Martínez, va afirmar que la col·laboració amb La Cambra permetria “oferir una formació reconeguda i homologada que afavoreixi l’accés al mercat laboral i la promoció professional”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La Cambra i Rubí s’uneixen per ajudar a empreses i treballadors
To Top