Publicitat
Diners

Cideyeg instal·la 1.000 panells solars a la teulada de la fàbrica

L’empresa terrassenca calcula que evitarà l’emissió de 160,55 tones de CO2 l’any

L’aspecte que presenta la teulada de la fàbrica

Cideyeg, empresa egarenca i familiar especialitzada en el disseny i fabricació d’embalatges de cartró compacte i a mida per a grans marques, ha instal·lat un total de 1.000 panells solars a la teulada de la fàbrica.

Des de la companyia calculen que això els ajudarà a evitar a l’any l’emissió de 160,55 tones de CO2, 205 g de SOX i 145h de NOX, gasos responsables de l’efecte hivernacle i l’escalfament global.

“El nostre objectiu és generar un impacte positiu i ser part de la solució amb la lluita contra el canvi climàtic i l’escalfament global”, comenten des de l’organització.

La instal·lació es va iniciar a principis d’aquest any de la mà d’una empresa líder en el sector de l’energia solar fotovoltaica, i estarà en ple funcionament a finals d’aquest mes.

Amb 60 anys d’experiència en el sector, Cideyeg treballa amb distribuïdors europeus avalats per la certificació FSC i PEFC en la seva matèria primera, és a dir, en el paper i el cartó. Així, s’asseguren d’oferir un embalatge responsable amb el planeta i contribuint a una gestió forestal sostenible.

A més, des de l’any passat, col·laboren amb l’entitat internacional World Land Trust (WLT) per a ajudar a plantar arbres per tot el món. Aquest 2022 compten amb un pla estratègic per a continuar protegint més hectàrees forestals.

L’empresa, amb seu a l’avinguda del Vallès, compta amb unes instal·lacions de més de 10.000 metres quadrats i un equip de 125 professionals.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Cideyeg instal·la 1.000 panells solars a la teulada de la fàbrica
To Top