Publicitat
Diners

IMAN s’incorpora a IFMA España

L’associació professional és líder en l’àmbit de la gestió d’immobles i serveis a l’estat

El grup terrassenc IMAN, especialitzat a oferir solucions integrals a empreses, ha incorporat les seves unitats de negoci IMANfacilityServices, IMANseguridad (vigilància i seguretat), IMANcleaning (neteja) i IMANcorporation (serveis auxiliars) a IFMA España, una de les associacions professionals més grans en l’àmbit de la gestió d’immobles i serveis a Espanya.

L’objectiu de l’associació és promoure el coneixement del “facility managment”(la gestió que fa que organitzacions i empreses siguin més eficients i productives en oficines, instal·lacions, indústries, i infraestructures públiques o privades), i del valor afegit que aporta al món empresarial i a la societat aquesta disciplina.

IFMA España promou tres línies estratègiques: celebració d’esdeveniments centrats en àrees específiques, una oferta formativa potent i actualitzada i, en tercer lloc, una aposta per la recerca que aporti valor a tota la comunitat de gestió integral de béns i serveis.

El primer trimestre de 2022, l’associació ha incorporat també vuit empreses més: Ambar Plus (serveis mediambientals), Elecox (instal·lacions elèctriques i manteniment integral), Famo (fabricant de mobiliari i accessoris d’oficina), Future Motors Iberia (motors intel·ligents), Ricoh (tecnologies per al treball intel·ligent), Simplr (béns i serveis sota demanda) i Vetasi (solucions tecnològiques en la gestió d’instal·lacions).

El grup IMAN, fundat fa més de 25 anys i amb presència actualment a Espanya, França i Portugal, ofereix un servei global en l’àrea de recursos humans (treball temporal, selecció i formació) i de serveis (seguretat, neteja, serveis auxiliars, manteniment i “outsourcing”).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
IMAN s’incorpora a IFMA España
To Top