Publicitat
Diners

Empresa i cultura es donen la mà en una nova edició del Meet in Jazz

Eloi Planes, president executiu de Fluidra; Ramon Agenjo, vicepresident de la Fundació Damm; i Angie Rosales, fundadora de Pallapupas, participaran aquest dijous a la quarta edició del Meet in Jazz, fòrum organitzat pel despatx terrassenc Rius Consultors amb l’objectiu de crear un punt de trobada entre l’àmbit empresarial i cultural; una innovadora fórmula pensada per compartir experiències professionals en un entorn distès i lúdic.

Des de l’assessoria-consultoria egarenca, que enguany organitza el fòrum conjuntament amb la Fundació Catalunya Cultura, asseguren estar convençuts que “la cultura és progrés, motor econòmic, element de transformació social i font d’innovació que enriqueix intel·lectualment i socialment el país”. Per això expliquen que com a testimonis d’aquesta realitat han convidat dos empresaris que tenen un fort vincle amb la cultura i una empresària del món associatiu i fundacional que utilitza la cultura com a eina transformadora.

En el debat, que serà moderat per la periodista Mònica Terribas, els ponents compartiran reflexions i experiències, però sobretot posaran en relleu que “les aliances estratègiques entre cultura i empresa són fonamentals per garantir la sostenibilitat i generar riquesa per a la nostra societat”, comenten des del despatx.

La cita serà dijous a les 18:45 hores a la Nova Jazz Cava.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top