Publicitat
Fotogaleries

FOTOGALERIA: Quatre barris de Festa Major

Festa Major del Roc Blanc

El barri de Roc Blanc s’ha vestit durant tot el cap de setmana de Festa Major. Divendres va ser-ne el tret de sortida amb una fira, diables, ball en línia, un DJ i el show d’Abel Cabello. 

Les competicions esportives, festes infantils, exhibicions de gimnàstica i ball i un concert de rock van ser els protagonistes del dissabte. Una excursió i una sortida “motera” han marcat l’agenda d’aquest diumenge, que ha suposat la cloenda de la festivitat amb un concurs de mascotes al migdia.

Lluís Clotet

Lluís Clotet

Lluís Clotet

Festa Major de Can Tusell 

El pati de l’Escola Font de l’Alba ha estat l’epicentre de la Festa Major del barri de Can Tusell, que s’ha concentrat en dissabte. A les 10 hores del matí es van dur a terme tallers infantils i a les 11.30 l’actuació “El Trinxat no tremola”, de la companyia Filigranes. A les 18.30 una classe de zumba ha aterrat al mateix pati del col·legi, i a partir del vespre es va projectar la pel·lícula “Cruella” a les 20.15, en una sessió de cinema a la fresca. La Festa va concloure a les 23 hores  amb un espectacle de foc ofert per Diables de Sant Pere Nord.

Lluís Clotet

Lluís Clotet

Lluís Clotet

Lluís Clotet

Festa Major del Segle XX 

La festa major del Segle XX ha estat plena d’activitats diferents, amb la cultura com a focus. Aquest cap de setmana s’han barrejat actes culturals amb tallers i música en un programa que s’ha desenvolupat en diversos espais. Divendres va ser-ne el tret de sortida a la sala d’actes del casal de barri: a les 18 hores es va inaugurar una exposició d’aquarel·les i a les 19 hores Joan Soler, director de l’Arxiu Històric, va pronunciar una conferència sobre fons documentals.

Dissabte també va comptar amb diverses jornades de portes obertes per conèixer l’hort urbà i per visitar el gimnàs de “crossfit”, i un campionat de petanca. A la tarda, a la plaça del Segle XX van tenir lloc tallers i una actuació de la companyia Carles Cuberes. I a les 22.30 hores va arribar el torn de l’espectacle “28 anys al 4L”, de Quico, el Cèlio i el Mut de Ferreries.

Avui, diumenge, el grup Corrandes ha actuat a les 11:45 hores a la plaça, on han descobert una placa en homenatge a Joan Vives Font, veí, lluitador per la justícia social, membre i president de l’Associació de Veïns del Barri del Segle XX. A la mateixa plaça, el grup Xarxa ha tancat la festa a les 18 hores amb havaneres.

Arnau Alcalà

Arnau Alcalà

Arnau Alcalà

Arnau Alcalà

Festa Major de Guadalhorce

La Festa Major de Guadalhorce va començar divendres a les 20 hores el seu programa amb una sessió de cinema al centre social del barri, i a les 21.45 hores amb un concert de hip-hop, a càrrec de Revolusonats, a la pista de básquet. Dissabte només es va celebrarar un acte, un concert de tribut als anys vuitanta a la pista de básquet a les 21.30 hores. El programa s’ha reprès aquest diumenge a les 18 hores amb una actuació infantil a la mateixa pista, i a les 19.45 hores un monòleg de David Sas al casal de Can Palet ha donat per finalitzada la festa de Guadalhorce.

Arnau Alcalà

Arnau Alcalà

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
FOTOGALERIA: Quatre barris de Festa Major
To Top