Publicitat
Fotogaleries

FOTOS | Concentració de cotxes i motos modernistes

El motor ha estat el protagonista d’aquest diumenge al matí. Amb motiu de la Fira Modernista, el centre de Terrassa ha viscut una concentració de vehicles de l’època, concretament de motos i cotxes modernistes. La concentració de cotxes ha estat a les 9.30 hores a l’Espai Rambla d’Ègara (Nord) entre els carrers Antoni Torella i Goleta, i la de motos a la mateixa hora al Raval de Montserrat.

A les 11.30 hores s’ha iniciat el recorregut de cotxes i motos clàssiques per la Rambla d’Ègara (Nord) fins arribar a Ullastrell. L’esdeveniment ha estat organitzat per l’escuderia Motor Atlètic Terrassa Hockey Club (MATHC). 

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top