Publicitat
Gent de Terrassa

“No hi ha un tema que m’inspiri i els poemes em van sortint”

Jordi Torres Calvo, president de Associació de Poetes Terrassencs

Va estudiar Dret, però no va acabar la carrera, tot i que quan es jubili potser s’ho planteja. “A casa em deien de fer una carrera i vaig començar-la, però tres anys després, vaig veure que no era per a mi”, comenta. Ha treballat de sempre en el sector de l’exportació, i ha exercit de cap en diverses empreses de la ciutat. Parla diversos idiomes i ha pogut voltar per tot el món.

S’ha format en diverses disciplines, com en comunicació o intel·ligència emocional i es dedica a fer conferències. La seva gran afició, però, és la poesia. “És de sempre i escric des dels 18 anys”, comenta. Va conèixer el Francesc Palet i es va introduir en cercles del món de la poesia i va ser un dels fundadors de l’Associació de Poetes Terrassencs, de la qual ara és el president. Sempre ha escrit poemes i no s’ha sentit atret per altres estils literaris.

És un autodidacte i ha publicat dos llibres,”Dies malalts de pluja”, una obra de haikus, i “Per les valls del gegant adormit”, escrit amb l’estil haibun, una mena de prosa poètica. “No hi ha un tema que m’inspiri” a l’hora d’escriure i els seus poemes li van “sortint”, afirma. En les seves poesies està molt present la natura i manifesta que “el meu estil és molt interiorista, molt introspectiu, i soc molt d’emocions i sentiments”. La mort, en el seu últim treball, també està molt present.

Entre les seves aficions, destaca la muntanya com a soci del Centre Excursionista de Terrassa. També, durant moltes temporades, va jugar a hockey, concretament al CD Terrassa, a les Pedritxes

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top