Publicitat
Salud

El coll i l’escot, claus per seduir

Quan s’acosta el bon temps el cos comença a descobrir-se a l’aire i al sol i hi ha dones a les qui els agrada presumir d’escot. Un pit esvelt amb la pell del coll ben cuidada és la condició indispensable per a presumir d’un escot seductor. En la seva hidratació està la clau de la seva bellesa. Cal tenir en compte que l’equilibri del rostre i del coll és essencial per aconseguir una aparença harmoniosa. Per això abans de l’estiu és un bon moment per tenir cura de la pell d’aquesta zona, redefinir-la, sense imperfeccions e hidratar-la. Hi ha tractaments d’estètica ideals per tensar la pell i reafirmar-la amb un efecte lifting que atorga lluminositat. Firmes com ara Natura Bissé expliquen a Efe que aposten per una teràpia que combina el llum Led, les microvibracions, els raigs infrarojos i l’electroteràpia galvànica. Aquesta tècnica està pensada per “estimular la pell i millorar l’absorció dels ingredients actius dels productes de dermocosmètica adequats per aquesta zona”, indiquen especialistes d’una firma del sector.

Els centres d’estètica avançada recomanen cures efectives i permanents per a la zona del coll i l’escot a més de seguir unes rutines de bellesa, amb una bona neteja cutània i una hidratació diària per mantenir la pell més jove i combatre els efectes del pas del temps. Cal tenir present que aquestes parts del cos són les grans oblidades en la major part de les rutines de bellesa. “La particularitat d’aquestes zones rau en el fet que té una musculatura més fina i una pell amb menys col·lagen i menor teixit greixós”, apunta l’esteticista Natividad Lorenzo. “Són parts delicades, sotmeses a constants moviments i, per això, necessiten cures específiques, amb productes adaptats, de qualitat i que garanteixen bons resultats”, indica. Hàbits tan comuns com mirar el mòbil o passar molt de temps davant de l’ordinador condicionen la postura, el gest i l’exposició a agents externs. “Tot això i molt més produeix una acceleració de flaccidesa i arrugues”, comenta Natividad Lorenzo.

Qualsevol coll envellit té uns elements comuns segons els experts. Aquests són:

Conjunt de tensions que pateix la zona del coll i que es produeix de manera habitual quan estem mirant el mòbil o moltes hores asseguts davant de l’ordinador o, fins i tot, dormint bocaterrosa. Tot això contribueix a la formació de les arrugues a l’escot.

Rigidesa, tensió i dolor que s’estén pel coll, les espatlles i la zona dorsal, provocat per l’ús de la tecnologia. També té efectes estètics i pot afectar a la formació de la papada i les línies horitzontals.

Aquestes arrugues horitzontals del coll apareixen amb els anys, a causa de la manca de fermesa i dels moviments constants.

Cúmuls de greix sota la barbeta que difuminen els contorns del rostre.

Les arrugues en l’escot són freqüents, s’accentuen amb la pèrdua de col·lagen i manca d’hi-dratació d’aquesta zona.

Apareix sobretot en l’escot, una zona especialment exposada al sol i que no solem protegir suficientment bé.

Per combatre tots aquests efectes els tractaments que recomanen els professionals experts són tècniques estètiques basades en l’efecte “lifting”, especial per a cara, coll i escot. També un tractament antitaques i lluminositat per aconseguir una millora total. Tot això amb una fórmula ultraconcentrada carregada d’actius, amb ingredients tensors, reafirmants i per emplenar i difuminar les arrugues així com redefinir la línia de la mandíbula.

Existeixen cremes específiques que, complementades amb tractaments de cabina són bones opcions antiedat. Tot això, sempre controlat per un professional de la bellesa i l’estètica.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top