Publicitat
Terrassa

Reunió d’Aedacs amb Sanidad pel coronavirus

L’Asociación Española de Defensa de los Afectados por Coronavirus y de la Salud General (Aedacs) es va reunir el dilluns amb el Ministerio de Sanidad per a fer-li arribar les seves propostes de mesures davant els contagis de Covid-19. El terrassenc Ignacio Rubio presideix l’entitat, que compta en la seva directiva amb un altre egarenc, l’advocat Jaume Freixa. Tots dos van ser presents en la reunió. L’associació demana desenvolupar campanyes informatives a la ciutadania, regular la situació laboral dels pares afectats per confinaments dels fills i millorar les mesures adoptades en els centres de treball, entre altres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top