Publicitat
Terrassa

Mútua reprèn el seu cicle de conferències amb l’autisme com a protagonista

MútuaTerrassa reprèn avui, dijous, el seu cicle de conferències “Dijous de Mútua”, concebut amb la idea de divulgar temes mèdics i informar-ne de forma entenedora. Aquesta tarda, després de l’aturada estival, Amaia Hervás, cap del Servei de Salut Mental Infanto-Juvenil de l’entitat, parlarà sobre l’autisme a partir de les 18 hores.

La doctora explicarà el significat de l’espectre autista, així com l’afectació entre homes i dones i les edats més freqüents a partir de les quals es comença a detectar. A més, la metgessa també donarà pautes per tal que els pares el puguin identificar, parlarà sobre el diagnòstic i també exposarà en què consisteix el tractament i l’autisme en l’edat adolescent i adulta.

El paper de les famílies és un altre dels aspectes que es tractaran, així com la possible incorporació de les persones amb autisme a la vida laboral i què pot fer la societat per ajudar-les.

El programa d’enguany el formen un total de sis converses que es van iniciar a l’abril i finalitzaran al novembre i que s’han treballat d’acord amb les aportacions i peticions temàtiques realitzades pels assistents a edicions anteriors.

D’acord amb les circumstàncies del context actual i tal com es va donar a conèixer a l’abril coincidint amb l’inici de les conferències, el cicle ha adoptat el format en línia (a través de l’emissió en directe per l’Instagram de MútuaTerrassa) i també ha incorporat la modalitat de conversa entre un professional de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i el periodista Marc Redorta.

La sessió d’avui serà l’avant-penúltima. La següent serà el 28 d’octubre, quan la temàtica que es tractarà serà l’afectació a la salut de la microbiota intestinal. El cicle finalitzarà el dijous 25 de novembre amb una conversa sobre el Parkinson.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top