Publicitat
Fotogaleries

Una bastida de 36 metres d’alçada

La xemeneia Saphil, situada a la plaça de l’Anònima, serà reformada per reparar l’estructura exterior i interior. El primer pas per començar els treballs ha estat la instal·lació d’una espectacular bastida que s’ha anat posant en diferents fases durant les últimes setmanes. Si més no, l’estructura fa 36 metres d’alçada i té un diàmetre de 3 a 2,2 metres des de la base fins a la corona. Els treballs de rehabilitació de la xemeneia, amb una durada estimada de tres mesos, van a càrrec de l’empresa Recop Restauracions Arquitectòniques. El pressupost estimat és de 112.454 euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top