Publicitat
Terrassa

El Joc de la Música Catalana exhaureix existències

Els impulsors del projecte, els terrassencs Pep Tormos i Alícia Rey, ja treballen en una nova tirada, que estarà disponible el mes de març

El Joc de la Música Catalana, iniciativa dels terrassencs Pep Tormos i Alícia Rey, membres de la banda Sense Sal, ha penjat el cartell de “sold out”. El joc de taula, que posa a prova el coneixement sobre els grups de música catalana i les seves cançons proposant als jugadors convertir-se en programadors d’un festival, ha exhaurit existències en poques setmanes. Tormos i Rey van llançar-lo al mercat a finals de novembre i aquest dimecres anunciaven a les seves xarxes socials que ja no els quedava cap unitat.

“Jocs exhaurits. Estem absolutament esgotats, figuradament i literal. No ens ho esperàvem i estem molt agraïts de la gran rebuda que heu donat a aquest petit projecte que és el Joc de la Música Catalana”, escrivien al compte d’Instagram @eljocmusicat. I és que molts catalans han optat per comprar-se el joc de taula per a ells mateixos o per regalar-lo. Els tions n’han cagat uns quants i els Reis d’Orient també l’han fet arribar a moltes llars.

Tormos i Rey ja treballen en una nova tirada per posar més unitats a la venda. Calculen que no tindran més jocs a punt fins al mes de març, però tothom que en vulgui, el pot reservar ja a través de la web www.eljocmusicat.cat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top