Publicitat
Terrassa

Dos músics terrassencs creen un joc de taula amb la música catalana com a protagonista

El joc ha estat creat per Pep Tormos i Alicia Rey, del grup musical Sense Sal

El joc de música catalana

Pep Tormos i Alicia Rey, de la banda musical de pop-folk terrassenca Sense Sal, han creat “El joc de la música catalana”, un nou joc de taula que posa a prova el coneixement sobre els grups de música catalana i les seves cançons. La dinàmica és senzilla: cada jugador és el creador d’un festival i ha d’aconseguir fer-se amb el màxim de grups possibles. Per això haurà de superar diversos reptes, sobretot cantant cançons de cada grup, per anar sumant punts i competint contra la resta de jugadors.

L’objectiu és crear el festival més gran que s’ha fet mai a la història de la música catalana. És un joc pensat per jugar entre dues i vuit persones, en què hi apareixen una trentena de grups i artistes del panorama actual: els terrassencs Lildami, Miki Núñez, Sense Sal i Doctor Prats, Oques Grasses, Els Catarres, Txarango, La Pegatina, Manel, Roba Estesa, Zoo, Stay Homas, Buhos, Suu, Amics de les Arts, Blaumut, Gertrudis, Tribade, Itaca Band, Mishima, Cesk Freixas, Ginestà, 31Fam, The Tyets, La Fúmiga, El Pony Pisador, Auxili i Smoking Souls.

A més, es tracta d’un joc solidari gràcies a la col·laboració amb la Fundació Xamfrà, una entitat del barri del Raval de Barcelona que promou l’accés a la música a persones en situació de vulnerabilitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top