Publicitat
Terrassa

Matí complicat a la carretera

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí de dimarts es registren retencions a la C-58 sentit sud, del quilòmetre 0 al 4, a Montcada i Reixac, cap a les rondes, i de l’11,5 al 13,5, a Sabadell, cap a Barcelona. En sentit nord, n’hi ha del quilòmetre 6 al 0, a Ripollet, cap a Sabadell, per la retirada d’un vehicle. S’ha obert el carril Bus VAO per a tots els vehicles excepte camions de més d’7,5 tones.

A la B-30 sentit sud, el trànsit és dens del quilòmetre 10 a l’11,5, Barberà del Vallès, cap a Tarragona. En sentit nord, també ho és del quilòmetre 10 al 8, a Cerdanyola del Vallès, cap a Girona.

A l’AP-7 sentit sud, la circulació és intensa del quilòmetre 147 al 145, a Barberà del Vallès, cap a Tarragona. En sentit nord també ho és del quilòmetre 146 al 147, a Barberà del Vallès, cap a Girona. Del quilòmetre 127,5 al 130, a la Roca del Vallès, cap a Girona, la calçada està tallada per un accident.

Els trens de la línia S1 Terrassa amb destinació Plaça Catalunya dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen fora de l’horari habitual però mantenint la freqüència de pas des de l’estació de Rubí a causa d’una avaria a les instal·lacions.

Els de l’R4 i l’R12 de Rodalies Renfe circulen amb normalitat, segons indica l’operador.

En els autobusos urbans de Terrassa, de les 9.30 a les 12.30 hores hi haurà afectacions a les línies 1, 3, 6, 7 i 10 per un tall per obres al carrer de Sant Antoni amb el carrer de Mas Adei. La parada Creu Gran quedarà anul·lada. Tmesa recomana dirigir-se a les parades Doctor Robert o Estació del Nord. Els autobusos circularan pel carrer de Prat de la Riba.

Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top