Publicitat
Terrassa

Restablerta la circulació de Rodalies entre Terrassa i Manresa

S’acumulen retards superiors als 45 minuts

Un tren de la línia R4, al seu pas per Vacarisses

La forta tempesta que ha caigut aquest dijous a Terrassa i també a d’altres localitats del Vallès Occidental i de la comarca del Bages ha interromput la circulació de trens de la línia R4 de Rodalies entre Terrassa i Manresa a partir de les 18 hores. La circulació ja s’ha restablert, tot i que s’acumulen retards de fins a 45 minuts.

Renfe ha assenyalat causes climatològiques per explicar que els trens no funcionessin. La companyia ha assenyalat també que a la resta de la línia, els convois circulaven fora del seu horari habitual.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top