Publicitat
Terrassa

Més de 57.000 vals descompte per comprar al comerç local de Terrassa

L’Ajuntament i la Cambra inicien la campanya “Terrassa val molt!”

L’Ajuntament de Terrassa i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa inicien la campanya de dinamització del comerç local “Terrassa val molt!“.  Aquest divendres ha començat el període d’adhesió de comerços i empreses a la inciativa.

La proposta vol beneficiar tant a consumidors com a comerciants a través de l’adquisició de vals de compra per a bescanviar a petits comerços, empreses de serveis i restaurants de la ciutat que participin al programa.

En total, s’emetran 57.600 vals de compra, 19.200 dels quals tindran un valor de 10 euros i 38.400 de 5 euros, el que significa una injecció econòmica de 384.000 euros als comerços de la ciutat. L’aportació municipal serà de 250.000 euros a càrrec del pressupost municipal del 2023. La Cambra de Comerç de Terrassa coordinarà l’execució i gestió econòmica del programa de descomptes, així com el lloc web, la resolució d’incidències i les relacions financeres necessàries per al correcte desenvolupament de la campanya.

La venda de vals, a partir del 5 de desembre

Per a la ciutadania, el programa començarà el proper dilluns 5 de desembre, quan s’iniciarà la venda de vals, i s’estendrà fins el 5 de gener de 2023. Es podrà participar de la campanya únicament a través de l’adquisició electrònica de vals per imports de 2,50 o 5 euros, que doblaran el seu valor inicial i es podran bescanviar per productes als centres adherits a “Terrassa val molt!”.

Els vals s’hauran de pagar amb targeta de crèdit o dèbit, o també mitjançant Bizum, a través del web terrassavalmolt.cat i es podran descarregar al telèfon mòbil. Un cop el comerç adherit escanegi el codi del document, el seu valor final serà descomptat directament de la compra.

Per poder accedir als vals caldrà ser una persona física, major de 16 anys i tenir a la seva disposició un document d’identitat vàlid, ja que les butlletes seran nominals, de caràcter personal i intransferible. Aquestes només es podran fer servir una sola vegada i cada usuari podrà beneficiar-se d’un màxim de 30 euros en vals de compra.

Vals per fomentar les compres de Nadal a Terrassa

L’Ajuntament de Terrassa posa a disposició de la ciutadania els punts d’Orientació Social per a que les persones que no tinguin recursos digitals o necessitin ajuda per poder realitzar el tràmit puguin accedir a la compra dels vals. El seu horari és de dilluns a divendres de les 10 a les 13 hores i es pot consultar el llistat de punts a www.terrassa.cat/punts-orientacio-social.

Per a l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, “aquesta campanya ens torna a mostrar la importància de la col·laboració amb els diferents agents de la ciutat, que ens ajuda a promoure accions rellevants de dinamització del teixit socioeconòmic”. El primer edil espera que “aquest estímul incentivi la relació de la ciutadania amb el comerç local i els productes de proximitat i posi en valor la tasca de les persones emprenedores, empresàries i productores que contribueixen a fer de Terrassa un nucli comercial de referència al territori”.

Per a la vocal del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa i representant del sector del Comerç al plenari, Fanny Novell, “la campanya ‘Terrassa val molt!’ és una gran notícia per al teixit comercial de la ciutat, que després de passar-ho realment malament amb els efectes postpandèmia, rep un suport més que necessari”. “És una oportunitat magnífica per reforçar el nostre comerç de proximitat, un dels grans valors afegits de la ciutat, i alhora ajudar els terrassencs i terrassenques durant aquestes dates, sempre especials, i més quan ens trobem en un context d’inflació com l’actual”, afegeix..

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Més de 57.000 vals descompte per comprar al comerç local de Terrassa
To Top