Publicitat
Comarca

Catalunya notifica 787 nous casos de coronavirus i 3 morts més

Catalunya ha notificat 787 nous casos de coronavirus confirmats amb proves PCR i tres morts en les últimes 24 hores, amb un lleuger augment del nombre de persones ingressades i de pacients a les UCI dels hospitals.

Segons les dades facilitades pel departament de Salut de la Generalitat a la pàgina web dadescovid.cat, en les últimes 24 hores s’han detectat 787 nous contagis, quan ahir van ser 1.328, i el nombre de persones mortes ha passat de catorze a tres.

No obstant això, les persones malaltes ingressades han pujat lleugerament de 792 d’ahir a 795 avui als hospitals catalans, dels quals 135 (+5) estan a les unitats de cures intensives (UCI).

El risc de rebrot ha baixat una mica, passant de 157,03-154,31, segons Salut, un descens molt lent però constant des de fa dies.

El total de persones contagiades a Catalunya des de l’inici de la pandèmia confirmades amb proves PCR s’eleva a 124.789, segons les dades facilitades per Salut, mentre que el total incloent totes les proves ascendeix a 148.349 des del març passat.

Pel que fa a les persones que han mort a Catalunya per la Covid-19, la xifra s’eleva a 13.176, tres més en les últimes hores.

D’aquests morts a causa de la pandèmia, 4.178 han estat persones grans que vivien en residències geriàtriques, els mateixos que els comptabilitzats fins ahir.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top