Publicitat
Comarca

Els Mossos aixequen 115 actes en la primera nit de sancions pel toc de queda

Els Mossos d’Esquadra han aixecat 115 actes per incompliment del “toc de queda” en la primera nit en què començaven a sancionar després que aquest entrés en vigor el passat diumenge, i han tancat dos locals que infringien l’horari permès. Segons han informat a Efe fonts de la policia catalana, la major part de les 115 sancions imposades la nit de dilluns han estat a l’àrea metropolitana de Barcelona i en entorns més urbans.

Pel que fa a la tipologia de l’infractor d’aquest “toc de queda”, en vigor des de les 22.00 hores fins a les 06.00 hores, es tracta de persones que no han pogut aportar una justificació adequada sobre la seva presència a la via pública i de repartidors de menjar. En aquest sentit, es recorda als ciutadans que els restaurants tanquen a les 21.00 hores, de manera que els encàrrecs cal fer-los amb anterioritat.

A més d’aquestes 115 actes, les sancions poden oscil·lar entre els 300 i els 6 mil euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top