Publicitat
Comarca

L’start-up catalana MJN-neuro treu al mercat el primer producte sanitari per millorar la qualitat de vida de les persones amb epilèpsia

De la mà de l’start-up catalana MJN-neuro, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones amb epilèpsia, ha sortir al mercat el primer producte sanitari al món que prediu les crisis epilèptiques. Es tracta d’un auricular des d’on es registra l’activitat elèctrica del cervell,
es processa la informació i s’envia un senyal d’avís al telèfon mòbil del pacient. El fet d’advertir de la crisi d’1 a 3 minuts abans que succeeixi permet a la persona prendre mesures de seguretat i avisar els que l’envolten. Està especialment indicat per a pacients farmacorresistents, que són els que pateixen més crisis i representen el 30 % del total. Gairebé la meitat de les persones amb epilèpsia té ansietat i/o depressió,
de manera que reduir la incertesa de les crisis pot millorar l’estat emocional.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top