Publicitat
Comarca

Joaquim Martín, nomenat nou cap de la Policia Municipal

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, va rebre ahir al migdia l’inspector Joaquim Martín, que ja s’ha incorporat com a nou cap de la policia del municipi. Martín prové de la Policia Local de Lloret de Mar.

“Aquesta incorporació s’emmarca en el procés d’ampliació de la Policia Municipal de Sant Cugat, no tan sols pel que fa al nombre d’agents, sinó també amb relació als càrrecs de comandament”, segons explica el consistori de la localitat. D’aquesta manera, la Policia Local de Sant Cugat comptarà amb dos inspectors -un d’ells de nou, Joaquim Martín, amb el càrrec de cap de la policia- i un sotsinspector. Joaquim Martín, de 54 anys, és policia des del 1991, sempre en l’àmbit local. Els seus inicis van ser a la Guàrdia Urbana de Barcelona i posteriorment, durant vuit anys, va dirigir la Policia Municipal de les Franqueses del Vallès, a la comarca del Vallès Oriental.

Coordinador
Els dos darrers anys a l’Ajuntament de Les Franqueses (del 2010 al 2012), el nou cap del cos santcugatenc va fer funcions gerencials, com a coordinador de les àrees municipals d’Intervenció, Recursos Humans, secretaria i seguretat ciutadana. L’any 2013, i fins a l’actualitat, ha assumit la prefectura de la Policia Local de Lloret de Mar.

Martín és llicenciat en Geografia per la Universitat de Barcelona, amb l’especialitat en Climatologia i Medi Ambient; és diplomat de postgrau en gestió pública de la seguretat local per la Universitat Rovira i Virgili, i compta amb un curs d’extensió universitària de policia i sistema penal per la Universitat de Barcelona. També ha estat i és docent en especialitzacions de policia administrativa, entre d’altres, a la Diputació de Barcelona, impartint una formació dirigida a tècnics municipals de medi ambient i a policies locals; ha impartit classes a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya; i també ha estat formador al Centre d’Estudis Jurídics del Ministeri de Justícia per a membres de la carrera fiscal d’Espanya en matèria de medi ambient.

L’acte d’ahir va comptar amb la presència del regidor de Seguretat Ciutadana de Sant Cugat, Francesc Carol, i dels tinents d’alcaldia Pere Soler, Núria Gibert i Francesc Duch.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top