Publicitat
Comarca

Nova línia de P1 a l’Escola Bressol Municipal Ralet Ralet de Matadepera

L’escola bressol compta amb un excés de demanda pel pròxim curs

Publicitat

L’Escola Bressol Municipal Ralet Ralet compta amb una nova línia de P1 davant la important demanda de places d’aquest grup pel pròxim curs 2021 – 2022. 

S’han presentat 44 sol·licituds per infants nascuts el 2020 i tan sols hi ha 18 places vacants. És per això que l’Ajuntament de Matadepera ha decidit obrir una nova línia per l’escola bressol municipal. El centre està autoritzat pel departament d’educació de la Generalitat de Catalunya a tenir 3 aules de P1 en funcionament. De manera que, amb l’obertura d’aquesta nova línia, la Ralet Ralet oferirà plaça a 13 infants més, sent la ràtio màxima permesa per aula en la franja d’edat d’un a dos anys. 

Fonts de la Regidoria d’Educació afirmen que “s’ha donat una situació ben insòlita”. No només hi ha hagut una alta demanda al curs de P1, sinó que als altres dos nivells, P0 i P2, també hi ha més demanda que oferta i s’han donat situacions d’empat. Del grup P0 hi ha 8 places vacants de les 9 que s’han presentat i del grup P2 hi ha 13 places vacants de 15 sol·licituds

És per això que, per resoldre els empats dels tres nivells i dirimir el llistat total de les preinscripcions que entren a l’escola bressol, avui, dimecres 9 de juny, l’Ajuntament de Matadepera va dur a terme un sorteig al Casal de Cultura.

Els resultats del sorteig estan penjats al tauler d’anuncis electrònic i el dia 15 de juny es publicaran les llistes de l’alumnat admès, junt amb la llista d’espera per cada nivell. 

Publicitat
Nova línia de P1 a l’Escola Bressol Municipal Ralet Ralet de Matadepera
To Top