Publicitat
Comarca

Prop de 400 activitats de Nadal a Sant Cugat

Sant Cugat nadal

Per primera vegada hi haurà un Parc Jove i tornen l’Envelat, les cavalcades i el Campament Reial

Els santcugatencs podran gaudir de les activitats de Nadal

Sota el lema “Torna el Nadal a Sant Cugat”, l’Ajuntament i més de 50 entitats, ha programat més de 370 activitats, del 2 de desembre al 9 de gener. Totes tindran el format presencial. Tanmateix, les que passin en espais tancats s’haurà de fer amb reserva prèvia d’entrades o bé inscripció a l’accés al recinte i estaran sotmeses a les indicacions del Procicat pel que fa a la prevenció de contagis de Covid-19.

Aquest Nadal, per primera vegada a Sant Cugat, arriba el Parc Jove de Nadal, un espai que aglutinarà una àmplia programació d’activitats per als joves de la ciutat. Més de 80 activitats de diferents tipus: tallers, reptes, actuacions musicals i teatrals, espais esportius i espais de reflexió. El Parc Jove estarà instal·lat al parc Ramon Barnils, del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener. Les nits del 2, 3 i 4 de gener hi haurà espectacles i concerts.

Així mateix, després de dos anys, torna l’Envelat i, en aquest cas, en una nova ubicació: el parc de Can Vernet. La carpa nadalenca acollirà més de 100 activitats, dirigides principalment a infants de 0 a 12 anys, entre el 27 de desembre i el 4 de gener

Es manté el Campament Reial

Enguany, també tornen les cavalcades i es manté el Campament Reial. D’aquesta manera, l’experiència dels infants amb els Reis Mags s’allargarà al màxim. Els patges recolliran les cartes i els desitjos dels santcugatencs els dies 3 i 4 de gener al Claustre del Monestir i, el dia 5, els Reis Mags arribaran a la plaça d’Octavià.

El recorregut reial serà nou, i passarà per carrers prou amples que permetran convocar força gent sense crear aglomeracions i finalitzarà a la plaça de la Vila. Un dels trams del recorregut estarà pensat per a persones amb TEA (Trastorn de l’espectre de l’Autisme) on l’ambient serà més calmat.

Pel que fa al cap d’any, hi haurà de nou una Festa de les Campanades, a la plaça d’Octavià, fins a les 3 de la matinada, per donar la benvinguda al 2022, amb música en directe a càrrec de Dj’s Adrià Ortega i Enric Font i la Golden Beat, amb tots els hits més ballables.

El Pessebre Vivent de la Parròquia canvia de format i, enguany, serà un espectacle en un sol espai escènic. La nit del 24, doncs, la plaça de l’Om acollirà un espectacle que combinarà la representació de nadales i d’escenes teatrals, en directe.

Un segon pessebre, en aquest cas de figures de fusta, es podrà veure, per primera vegada, al claustró del Museu de Sant Cugat, gràcies a la col·laboració de l’Agrupació de Pessebristes de Sant Cugat, l’Ateneu Santcugatenc i l’Escola Santa Isabel.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top