Publicitat
Comarca

Els Mossos detenen el conductor del camió com a pressumpte autor de tres homicidis imprudents

El gravíssim accident d’aquest dilluns a l’AP-7 ha provocat tres víctimes mortals i deu ferits

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns al vespre el conductor del camió que ha provocat minuts abans de les 15 hores el gravíssim accident a l’AP-7, que ha provocat tres morts entre els viatgers de dos turismes. Ha estat al punt quilomètric 146,5, a l’altura de Barberà del Vallès (Vallès Occidental) en sentit Tarragona. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 14.56 hores.

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió per encalç amb quatre turismes i un camió implicats. Un dels turismes s’ha incendiat. A conseqüència de l’accident, tres persones han mort: l’ocupant del cotxe cremat i els dos passatgers posteriors d’un dels altres turismes. Hi ha deu persones més ferides de diversa consideració: una en estat crític, traslladada a l’hospital Parc Taulí de Sabadell; una en estat greu, a la Mutua de Terrassa; sis menys greus, al Parc Taulí, a l’hospital de Terrassa i a la Mutua de Terrassa; un lleu al CUAP Sant Fèlix de Sabadell; i una persona donada d’alta in situ.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra,  cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tretze ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l’afectació viària, l’AP-7 s’ha tallat en sentit Tarragona durant quasi una hora. Posteriorment s’ha obert primer un i després dos carrils a la circulació. Hi ha hagut un màxim de 13 km de cues, en sentit sud i 7 en sentit nord. També s’ha vist afectada de retruc la C-17 a Parets del Vallès, amb 4 km més d’aturades fins enllaçar amb l’AP-7.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top