Publicitat
Comarca

Tres morts en un accident múltiple a l’AP-7

Shi han vist implicats cinc turismes i un camió

Tres persones han mort aquest dilluns a la tarda en un accident de trànsit a l’autopista AP-7 en què s’han vist implicats cinc turismes i un camió. A més, hi ha ferits de diversa consideració, un d’especialment greu. Els fets han passat pocs minuts abans de les 15 hores al punt quilomètric 148, a l’alçada de Barberà del Vallès. Com a conseqüència de l’accident, un dels turismes s’ha incendiat.

Mossos d’Esquadra ha rebut el primer avís i ha desplaçat a la zona quatre dotacions. Hi han arribat també cinc dotacions de Bombers de la Generalitat, així com sis ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del SEM.

Hi ha cues de fins a 10 quilòmetres a l’AP-7 entre Montmeló i Barberà, en sentit Tarragona. Les retencions també afecten la C-17, amb 2 quilòmetres de cua a l’enllaç amb l’AP-7 de Parets.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top