Publicitat
Comarca

Diumenge de Cursa de muntanya Serralavella

Enguany, la cursa està destinada a recollir fons per la investigació de la malaltia de dèficit múltiple de Sulfatasa (MSD).

La cursa Serralavella recorre camins, corriols i la riera d'Ullastrell

Aquest diumenge es celebra la novena edició de la cursa de muntanya Serralavella d’Ullastrell, que recorre deu quilòmetres de camins, corriols i la riera del poble. Enguany, el 100% dels diners obtinguts durant la cursa solidària serà per la investigació de la malaltia de dèficit múltiple de Sulfatasa (MSD).

La sortida serà a les 10 hores al carrer Serra, davant de l’Ajuntament, i l’arribada a la Pista esportiva, al costat del Casal, amb begudes i un esmorzar de botifarra i ous ferrats. A causa de la cursa, el carrer Serra des de la Mola quedarà tallat diumenge de 9 a 10.30 hores, i el mateix carrer des de la plaça Joan Montmany quedarà tallat de 9 a 12 hores. També serà prohibit estacionar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top