Publicitat
Comarca

21 persones s’incorporen al Consell Comarcal i a Ajuntaments del Vallès Occidental

Els treballadors s’incorporaran dins del marc Treball i Formació de la Generalitat de Catalunya, que es destina en aquesta ocasió a tres col·lectius: persones majors de 52 anys, en risc d’atur i destinatàries de la renda garantida de ciutadania

Aquest dilluns s’incorporen 21 persones que treballaran al Consell Comarcal, al mercat comarcal Mercavallès i a 10 ajuntaments de la comarca, contractats pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. La seva contractació s’emmarca en el programa Treball i Formació de la Generalitat de Catalunya, que té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur, perquè puguin adquirir una experiència laboral i competències professionals a través de la formació, facilitant així una posterior inserció al mercat de treball.

En aquesta ocasió el programa Treball i formació es destina a tres col·lectius: majors de 52 anys; persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació i persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania.

Un total de les 14 persones contractades treballaran com a agents cívics a 10 municipis de la comarca: Castellbisbal, Matadepera, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls. Unes altres dues persones treballaran com a peons de manteniment a les instal·lacions del Consell Comarcal i de Mercavallès. Finament, 5  tècnics i tècniques realitzaran funcions específiques en àmbits del Consell Comarcal com ocupació, indústria, comerç i a l’àrea de Territori.

Al mes de febrer d’aquest any ja es van incorporar 11 persones en el marc del programa Treball i Formació que estan treballant a diferents àrees del Consell Comarcal.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
21 persones s’incorporen al Consell Comarcal i a Ajuntaments del Vallès Occidental
To Top