Publicitat
Intoxicació Rubí
Comarca

Més de 30 intoxicats en una festa a Rubí

28 persones van ser traslladades a centres sanitaris

Operatiu d'emergències per respondre a la intoxicació a Rubí / CEDIDA

Desenes de persones van patir una intoxicació alimentària aquest diumenge a Rubí. Almenys 28 persones de les 31 afectades han estat traslladades a centres sanitaris. Les víctimes participaven en una festa privada de celebració d’una comunió en un local situat a la carretera de Molins de Rei a Sabadell. Dels intoxicats, 11 eren menors d’edad.

El servei de menjar de la festa el servia una empresa de “càtering” exterior. A última hora de la tarda bona part dels participants en la celebració es va començar a sentir malament, amb diverses indisposicions. Vòmits, per exemple. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va rebre les primeres alertes abans de les 20 hores.

Els voltants de la nau on se celebrava la festa es van omplir d’unitats dels serveis d’emergències. Nou eren només del SEM: dues de comandament, dues d’intervenció especialitzada, quatre ambulàncies terrestres  i una col·lectiva. S’hi van presentar també dotacions dels Mossos d’Esquadra i de Bombers de la Generalitat.

Els 28 intoxicats van ser evacuats a diversos centres sanitaris: MútuaTerrassa, Hospital de Terrassa, hospital Parc Taulí i el CUAP Mútua Rubí. El pronòstic era lleu en alguns casos, menys greu en altres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Més de 30 intoxicats en una festa a Rubí
To Top