Publicitat
Comarca

Nova franja perimetral al Viladecavalls

S’estan duent a terme treballs de manteniment de les franges perimetrals de les cases i també de diverses urbanitzacions

Tallar la vegetació és fonamental per prevenir la virulència de possibles focs

Durant les cinc properes setmanes es desenvoluparan treballs de nova obertura de la franja perimetral del nucli urbà de Viladecavalls. L’objectiu és aclarir la vegetació amb els criteris de prevenció d’incendis que estableix la normativa, si les condicions climatològiques ho permeten. Es tracta de crear una franja de 25 metres quadrats d’amplada al voltant de les urbanitzacions amb vegetació aclarida per evitar la continuïtat de la vegetació i minoritzar la intensitat del foc en cas d’incendi, millorant la seguretat de la urbanització. Es calcula que caldrà intervenir en 4 hectàrees de terreny.

Treballs de manteniment

S’han iniciat també els treballs de manteniment de les franges perimetrals ja existents de les urbanitzacions de Sant Miquel de Guanteres, El Molinot i la Planassa, per dur a terme les tasques bianuals de desbrossament d’aquesta infraestructura per tal que mantingui la seva funcionalitat. Es calcula que els treballs duraran unes tres setmanes i s’haurà d’intervenir en unes 28 hectàrees de terreny.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top