Publicitat
Comarca

Les festes d’estiu de Rellinars tornen a la normalitat

El poble organitza un ampli programa d’activitats sense restriccions

El grup terrassenc Sense Sal actuarà a Rellinars el pròxim 31 de juliol

Després d’uns últims anys de restriccions a causa de la pandèmia de la Covid-19, Rellinars recupera la normalitat en les Festes d’Estiu i la Festa Major amb un ampli programa d’activitats que comença avui i s’allargarà fins al 3 de setembre.

L’any passat es van organitzar algunes activitats al poble, però van haver de fer-se amb accés i aforament controlat. Enguany es deixen enrere les limitacions.

El tret de sortida serà aquest divendres a les 18 hores amb l’activitat familiar “Viu el parc: mòbil amb fulles” al Local Social Planet.

El juliol, el Casal Cultural de l’Escola acollirà l’exposició “Tota pedra fa paret” (s’inaugurarà el dia 3) i diverses activitats relacionades amb les barraques. El dia 9 el grup terrassenc de gòspel Tons i Sons actuarà a la plaça de Cal Anton (22.30 hores).

El plat fort arribarà a partir del 29 de juliol amb la lectura del pregó de Festa Major a càrrec de l’Associació d’animals de Rellinars (20.30 hores), un sopar de germanor (21 hores) i un concert de l’Orquestra Sabor Sabor (23.55 hores).

El dia 30 hi haurà disco mòbil a partir de les 22.30 hores i festa jove a les 00.30 hores, entre altres actes. El 31 a la tarda es durà a terme una festa holi i una festa de l’escuma al Local Social Planet. També actuarà la banda egarenca Sense Sal (22 hores).

A l’agost hi haurà diverses activitats esportives i el 3 de setembre, una sardinada (20 hores) i un concert de Port Bo (21 hores) a la plaça de Cal Anton.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top