Publicitat
Comarca

Crèdit per solventar el submnistrament d’aigua a Vacarisses

El ple va aprovar destinar una partida de 728.796 a despeses generals

Un moment de la sessió del ple municipal

El ple de l’Ajuntament de Vacarisses, celebrat dijous, va aprovar la modificació de crèdits mitjançant suplements de crèdits finançats amb el romanent de tresoreria per a despeses generals, que suposen un total de 728.796 euros. La majoria va destinada a solucionar la problemàtica actual en el subministrament d’aigua, amb diverses accions, com la reparació i millora d’instal·lacions, o la realització de prospeccions, entre d’altres.

Altres imports considerables van adreçats a edificis municipals, com la construcció del nou mòdul per a la Policia local, les reformes a La Fàbrica i les millores a la pista poliesportiva d’El Ventayol.

L’arranjament de camins és una altra de les despeses de què es va aprovar el finançament. Tots els grups municipals van votar a favor d’aquesta proposta de l’alcaldia, excepte UIPV, que es va abstenir. Salvador Boada ho va justificar explicant que mantenien la seva posició habitual quant al pressupost.

La sessió es va iniciar amb un minut de silenci en record del regidor d’UIPV Josep Maria Gibert Castellet, que va morir sobtadament el passat 30 de maig. Tot seguit, el seu company de partit durant més de vint anys Salvador Boada Guàrdia va expressar unes emotives paraules de record i va demanar “pensar-hi si queda algun raconet del poble per posar-li nom”. Tots els representats polítics van recordar a Boada. La vacant que ha deixat serà ocupada per Raúl Avilés Trabalón el mes de setembre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top