Publicitat
Comarca

Detenen l’autor de l’apunyalament de Sant Cugat

La víctima, amb dues ganivetades al pit i al coll, es troba ingressada en estat greu a MútuaTerrassa, tot i que no es tem per la seva vida

Els fets es van produir a l'avinguda de Catalunya de Sant Cugat

Ha estat detingut el presumpte autor de l’apunyalament d’aquest cap de setmana al centre de Sant Cugat. Segons ha pogut confirmar NacióSantCugat, els Mossos d’Esquadra van aconseguir localitzar i arrestar aquest diumenge l’escàpol agressor que la nit de dissabte va atacar amb una arma blanca un home a l’avinguda de Catalunya abans de fugir del lloc dels fets. El detingut a ingresat a la presó.

La víctima, amb dues ganivetades al pit i al coll, es troba ingressada en estat greu a MútuaTerrassa, tot i que no es tem per la seva vida.

L’arrestat, acusat per un delicte de temptativa d’homicidi, passarà durant el dia d’avui a disposició judicial. A hores d’ara encara hi ha una investigació oberta per tal d’esclarir els fets i els motius de l’agressió.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top