Publicitat
Comarca

A punt de començar les obres del consultori de Viladecavalls

Els treballs s’iniciaran l’1 de desembre i duraran quinze mesos

L’alcaldessa Cesa Berenguer va informar del projecte a la ciutadania

Les obres del nou consultori de Viladecavalls començaran el pròxim 1 de desembre. Aquests treballs tenen un termini d’execució de 15 mesos, sempre que les condicions meteorològiques siguin favorables, indiquen des de l’Ajuntament.

El nou equipament es construirà en el solar municipal amb accés des del carrer Francesc Macià, camí de Can Sanahuja i avinguda Lluís Companys. L’edifici serà accessible, adequat a les necessitats actuals, eficient energèticament i oferirà nous serveis i usos. Aquest equipament tindrà tres espais de consulta, sala d’espera, sala de serveis especialitzats per a la gent gran (podologia, fisioteràpia…) i sala polivalent.

A més, les obres preveuen la connexió del camí de Can Sanahuja i el carrer Francesc Macià, i es crearà un espai exterior arranjat.

Aquesta inversió té un cost total d’1.321.575,96 euros, dels quals 553.652,80 euros estan subvencionats per la Diputació de Barcelona.

Sessió informativa

L’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, acompanyada de l’arquitecte municipal, van explicar les característiques del nou consultori mèdic local a la ciutadania dimarts passat a la sala dels baixos de la biblioteca.

Un cop acabades les obres, el municipi disposarà d’un consultori mèdic local preparat, accessible i funcional, segons afirma l’Ajuntament.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
A punt de començar les obres del consultori de Viladecavalls
To Top