Publicitat
Salud

Aconseguiràs aprimar-te amb receptes sanes i divertides

Publicitat

Qui diu que fer dieta és avorrit i es menja sempre el mateix? Si t’apuntes a les xerrades de motivació de Dieta Ideal aprendràs a aprimar-te amb receptes sanes, equilibrades, fàcils i divertides i, al mateix temps descobriràs com no recuperar el pes perdut. Un cop a la setmana, els dimecres, els professionals de Dieta Ideal fan reunions de motivació en una aula de la Cambra de Comerç de Terra-ssa. També fan sessions a Sabadell i Badalona. Són reunions setmanals on els assistens reben suport per animar-se i perdre pes de forma gradual i ràpida.

“La nostra missió és ajudar al màxim de persones que necessiten perdre pes i millorar la seva qualitat de vida. I no només perdent pes cada setmana sinó guanyant autoestima i optimisme”, explica Maria Acosta, gerent de Dieta Ideal.

El mètode d’aquesta empresa es basa en dos aspectes bàsics: les reunions setmanals i les pautes per canviar els hàbits alimentaris. “Nosaltres no tenim una consulta tradicional. El nostre mètode està basat en reunions de motivació dins d’una sala de formació. Ensenyem què menjar, com i quan, què és una alimentació sana i com dur-la a terme, perquè aprendre a canviar els hàbits és la manera més saludable de perdre pes i mantenir-lo”, descriu Maria Acosta.

Les classes de Dieta Ideal reben persones amb tot tipus de necessitats: “des de gent que vol aconseguir canvis molt ràpids impossibles, altres que han passat per multitud de dietes, que han sentit a parlar de Dieta Ideal o que volen aprendre a menjar sa i equilibrat. Sobretot ve gent que ha vist l’evolució de pèrdua de pes d’un amic que li ha parlat molt bé de nosaltres i sap que ha de canviar d’hàbits”, indiquen. Quina és la dieta ideal? Ingrid Bartrina, dietista-nutricionista col·legiada de la firma, afirma que es tracta de fer una alimentació sana i divertida, basada en la dieta mediterrània, en la seva varietat, l’equilibri de macronutrients i amb receptes casolanes. Tot això sense utilitzar batuts, laxants ni diürètics. “Motivem a cuinar plats fàcils i deliciosos, amb una bona presentació perquè tota la família vulgui menjar el mateix. Seguint un patró hipocalòric per facilitar la pèrdua de pes”, afegeixen.

Per aconseguir uns bons resultats i la motivació necessària és convenient assistir a les reunions. “El mètode és molt eficaç. És habitual veure persones baixant 20 quilos en sis mesos”.

Totes les persones que formen l’equip de Dieta Ideal han viscut el mateix que els clients. “Coneixem molt bé els seus sentiments i la solitud de menjar diferent a la resta dels amics o la família”, relata la gerent Maria Acosta que amb el mètode va perdre 24 kg. “La millor satisfacció que rebem és quan una persona millora les seves analítiques i rep les felicitacions del seu metge de capçalera”, conclou.

Ingrid Bartrina, dietista-nutricionista, i Maria Acosta, gerent de Dieta Ideal s’encarreguen de les reunions setmanals.

Publicitat
Publicitat
To Top