Publicitat
Contingut patrocinat

Aquest estiu, explora el Vallès Occidental 

El Consell Comarcal posa a disposició de la ciutadania una guia que ofereix recursos i propostes a les famílies

Aquestes properes setmanes el Vallès Occidental espera rebre visitants de la pròpia comarca, de l’Àrea Metropolitana i de la resta de Catalunya, ateses les restriccions per viatjar. Les tendències turístiques apunten que aquest estiu els desplaçaments seran en cotxe propi, en grups petits, amb la preferència d’espais naturals i amb sortides curtes, posant en valor les relacions personals per sobre del lloc.

Així,  el Consell Comarcal del Vallès Occidental aposta de nou pel turisme de proximitat i sostenible, a través de la proposta “Explora el Vallès”, que ofereix una guia de viatge amb recursos i propostes per fer als diferents municipis.

L’objectiu de la campanya promocional d’aquest estiu és, d’una banda, promocionar la comarca i els seus atractius: naturals culturals i gastronòmics, amb un especial atenció al sector serveis, greument afectat per la crisi, donant suport a la reactivació econòmica del sector. D’altra banda, protegir i cuidar els espais naturals de l’ús intensiu que es produeix arran del confinament, amb un considerable augment de visitants arran de la descoberta de l’entorn, amb diversificació de l’oferta de propostes i materials educatius de cura de sensibilització.

Per tot plegat, la campanya turística per aquest estiu utilitza el potencial de la cultura i la creativitat per construir un turisme sostenible, pròsper i diversificat a la comarca del Vallès Occidental, proporcionant així una millor qualitat de vida als seus habitants i un efecte positiu en el sentiment d’identitat i pertinença dels seus habitants.

Les propostes per aquest estiu es fonamenten en el producte “Explora el Vallès”, una guia que té la pretensió de posar a la disposició de les famílies i les escoles una recepta de cuina oberta i combinable que ajudi a fer valdre el patrimoni natural i cultural a partir de desenvolupar activitats educatives en els entorns més propers del Vallès Occidental, prenent com a base la gran varietat de patrimoni, natural i cultural de la comarca.

Aquesta és una eina educativa que té com a objectiu final el coneixement del territori i el seu patrimoni. Una proposta que et permet descobrir, examinar, investigar i reflexionar per a conèixer, aprendre, experimentar i estimar  la comarca i el seu patrimoni.

Unes vacances per compatir

La guia es podrà descarregar a la pàgina web de turisme del Consell Comarcal. També es podrà trobar en format paper en els diferents punts d’informació turística de la comarca.

D’altra banda, la campanya preveu diferents productes: stickers, filtres d’Instagram, emoticones de Whatsapp, etc. amb l’objectiu de que la ciutadania se’ls faci seus i en faci ús compartint la seva experiència a les xarxes socials i contribuint a la promoció del territori.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

To Top