Publicitat
Contingut patrocinat

Tens ulleres? T’expliquem com podries tractar-les i rejovenir la mirada!

L’estètica avançada per rejovenir la mirada i tractar les ulleres

Existeixen tres tipus d’ulleres: enfonsades, inflades i fosques i cadascuna té un tractament propi

La mirada és un dels punts clau en el rejoveniment facial, especialment en el contorn de l’ull. No és fàcil eliminar les ulleres, però, per sort, existeixen tractaments molt eficaços per tractar els diferents tipus d’ulleres. Uns tractaments que els experts en estètica avançada de Policlínic Terrassa posen a l’abast de tothom per acabar amb la sensació de tristor i el cansament d’una mirada.

Tipus de tractament segons les teves ulleres

  • Ulleres enfonsades: A les ulleres enfonsades hem de retornar-los el volum perdut i això ho aconseguim emplenant-les. L’àcid hialurònic és el tractament correcte en aquest cas i ens proporciona un resultat durador i natural.
  • Ulleres inflades: Es tracta de les bosses que apareixen en la parpella inferior i la solució estètica més eficaç en aquest cas és el tractament específic de lipolàser.
  • Ulleres fosques: Les ombres fosques que apareixen sota el globus ocular s’han de corregir amb un tractament de carboxiteràpia.

La Unitat de Medicina estètica juntament amb la Plataforma mèdica làser dels centres mèdics de Grup Policlínic realitzen aquests tractaments amb molt èxit. La primera visita amb l’especialista és gratuïta i cal demanar cita prèvia.

Policlínic Terrassa : Telèfon: 93 515 39 99 | Carrer Goleta 19, Terrassa

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Tens ulleres? T’expliquem com podries tractar-les i rejovenir la mirada!
To Top