Publicitat
Contingut patrocinat

Els dolços, un altre clàssic del Nadal

Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa i Comarca

Aquests dies, els carrers dels nostres pobles i ciutats s’omplen de persones preparant les celebracions del Nadal i és habitual veure llargues cues de gent a les nostres fleques i pastisseries esperant comprar els dolços típics que ens acompanyen a totes les sobretaules d’aquests dies.

Tot i que el torró tradicional continua sent el dolç per excel·lència del Nadal, cada cop les fleques i pastisseries de casa nostra innoven oferint productes nous i pensats per agradar a grans i a petits. Des dels torrons d’ametlla o crema cremada, fins als de xocolata, passant pels de fruita i massapà o de crocant i fruits secs. I és que la veritat és que els nostres flequers i pastissers s’esforcen any rere any per portar novetats a les nostres taules.

A les fleques i pastisseries també hi podeu trobar les neules clàssiques, cobertes de xocolata negre, blanca o farcides de torró, el pa de Nadal, els polvorons o els panettone, fidels companys de viatge als nostres àpats nadalencs.

Tampoc hem d’oblidar el tradicional Tortell de Reis (de nata, trufa, crema o massapà), que endolceix les nostres taules per la diada de ses majestats els Reis d’Orient. Un dolç molt especial i esperat per a petits i grans que no passa de moda i que els obradors treballen de valent per poder-lo fer arribar a totes les cases en aquest dia tan important.

Tant si sou més de torrons com si el que us agrada són els polvorons o espereu amb emoció l’arribada del tortell de Reis, heu de saber que a Terrassa, Rubí, Viladecavalls o Ullastrell disposeu de fleques i pastisseries agremiades al Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa i Comarca que us ofereixen aquests dolços de Nadal de màxima qualitat elaborats amb ingredients de proximitat.

Una entitat amb prop de 100 anys d’història i que des d’aleshores està estretament vinculada amb el dia a dia i les festivitats de la nostra ciutat i comarca. Un Gremi que, actualment, compta amb 19 obradors i 55 botigues que donen feina a 255 treballadors i treballadores.

Tot els establiments agremiats us desitgen que passeu unes dolces festes de Nadal!

Podeu consultar el llistat complet de les fleques i pastisseries del gremi fent clic aquí o visitant la web www.cecot.org/gremiflequers.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Els dolços, un altre clàssic del Nadal
To Top