Publicitat
Cultura i Espectacles

Somriures que volen amb la Gran Gala del Circ

La Gran Gala del Festival de Circ brilla en una nit plena d’acrobàcies i somriures

El Basti amb el joc de malabars a la Gran Gala del Festival de Circ / Santi Olivet

Piruetes, salts inimaginables, malabars i bromes han tenyit la nit de somriures amb una fita que ha unit tots els terrassencs: gaudir del circ a la nostra ciutat. Centenars de persones s’han aplegat per assistir a la Gran Gala del Festival de Circ, festivitat lúdica organitzada per l’Associació Tub d’Assaig 7.70 que se celebra des d’aquest divendres fins al cap de setmana vinent a l’Escola el Vallès i el Teatre Principal. Petits i grans han aclamat amb entusiasme la Gran Gala del Festival, còctel d’espectacles que conforma l’epicentre de tot el Festival, amb acrobàcies que han deixat al públic amb la boca oberta, efectes especials, música i rialles.

Egarencs i egarenques ja rugien quan l’acròbata Capitán Spriki i presentador de la Gran Gala ha donat el tret de sortida a les actuacions. La còmica Jessy tallava l’aire amb les seves ràpides piruetes sobre una corda i un columpi de fil, desfilant màgicament enmig d’un embolic de braços i cames en perfecta harmonia. El Basti ha commogut els assistents amb la consonància que caracteritzava el ball dels blancs malabars al vol, que sobresurtien sobre la foscor de la nit. El dúo Fifi & Fer ha omplert l’atmosfera d’àgils acrobàcies mentre es compaginaven la flexibilitat d’ella i la força d’ell, creant una sinèrgia i una complicitat palpable que ha causat gran expectació.

Amb espotaneitat i comèdia, l’Oriol Borràs ha desencadenat les rialles desenfrenades de famílies, amics i parelles que contemplaven com explicava al públic el perquè gira una roda, amb les fórmules de la física bàsica i una roda de Cyr, instrument amb què s’ha lluït sobre l’escenari. Anna Torné, de l’Associació Tub d’Assaig, ha desfilat sobre l’escenari amb gràcia i s’ha entortolligat en una xarxa de tela davant d’un públic apassionat per veure la seva actuació.

Com a cloenda de l’espectacle i deixant al públic amb ganes de més circ, Planeta Trampolí ha brincat sobre el cel amb les seves cabrioles acrobàtiques i volteretes, coronant-se rei del salt. En Capitán Spriki ha agraït a tots els presents l’assistència, i ha recalcat la passió de tots els integrants pel circ: “El circ ens manté a tots units, crea una connexió. El circ salvarà el món!”.

El públic, lluny de quedar-se indiferent després de les actuacions, s’ha fos en aplaudiments. Júlia Velilla, assistent a la Gran Gala i coneixedora de Tub d’Assaig, està molt satisfeta amb aquest tipus d’esdeveniments, que considera que potencien la cultura local i de proximitat: “És molt necessari per moure la cultura a la ciutat. És important reconèixer aquest tipus d’activitats, perquè pugen el nivell de circ català i es veuen coses realment impressionants”. En David, que ha assistit a la Gala amb el seu fill petit Marc, concorda amb la Júlia: “S’han de promoure aquest tipus d’activitats i donar suport a nivell individual i com a associació a Tub d’Assaig” ha dit.

La festivitat no acaba aquí: avui, el Capitán Spriki demostrarà les seves habilitats d’acrovol a les 12 hores a l’Escola el Vallès, i a les 19:30 hores la companyia Soon Gregaris jugarà amb el públic en un mar d’acrobàcia, humor i esport.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top