Publicitat
Esports

Aquest cap de setmana s’acaba el vintè Torneig de Reis del CN Terrassa

El pavelló del Pla del Bon Aire acollirà aquest cap de setmana els darrers partits del Torneig de Reis de bàsquet del CN Terrassa, que ha celebrat enguany el seu vintè aniversari. Avui dissabte es disputaran vuit partits i demà diumenge els darrers quatre, tots ells protagonitzats pel CN Terrassa. L’activitat començarà al Pla del Bon Aire avui a les nou del matí amb els partits de la categoria mini "B" davant del Matadepera i mini "C" amb el Rosella. A les 10.30, l’infantil s’enfrontarà al Calella i el preinfantil al Bàsquet Oms. A les 12.30 del migdia es desenvoluparà la presentació oficial dels trenta equips que integren aquesta temporada la secció de bàsquet del CN Terrassa. El torneig es reprendrà a les quatre de la tarda amb el duel davant del cadet femení del Viladecans. A les 5.30, el cadet "A" del Natació jugarà amb el Granollers. Els dos darrers partits de la jornada d’avui seran els dels sèniors de l’entitat, que militen a Primera Catalana. El primer equip femení jugarà a les set de la tarda contra l’Igualada, mentre que el primer equip masculí s’enfrontarà a les 8.30 amb l’UBSA. Demà diumenge es jugaran els quatre darrers partits. A les 9.30, el júnior "B" masculí amb el Sant Pere i el júnior "B" femení davant del Barberà. A les onze, el júnior "A" femení s’enfrontarà al CEJ L’Hospitalet. El torneig es clourà amb el duel entre el júnior "A" masculí del CN Terrassa i l’Asfe Sant Fruitós.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top