Publicitat
Esports

Un centenar d’esportistes al tercer Clínic BBVA Hockey Plus

L’Estadi Municipal de Hockey Martí Colomer va acollir la tercera edició del Clínic BBVA Hockey Plus, una jornada esportiva inclusiva que va aplegar dissabte a més d’un centenar dels jugadors que disputen la Lliga BBVA Hockey Plus, una competició reglada que organitza la Federació Catalana de Hockey i en la que hi prenen part esportistes que pateixen alguna discapacitat intel·lectual. Aquest entrenament inclusiu va comptar amb l’activa participació de divuit jugadores i jugadors dels equips terrassenc que militen a la Divisió d’Honor de hockey: Club Egara, Atlètic Terrassa, CD Terrassa i Línia 22. Hi van assistir també una quarantena de voluntaris de BBVA. La trobada, organitzada per la Federació Catalana i la fundació Fupar, va comptar amb el suport del Línia 22 i del BBVA.

A la jornada hi van asistir diferents membres dels clubs participants. Va estar presidit per l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, a qui van acompanyar el regidor d’Esports Miguel Ángel Moreno i la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, Lluïsa Melgares, així com el president de la Federació Catalana de Hockey, Xavier Adell.

Els jugadors que disputen aquesta Lliga de Hockey Plus van exhibir, acompanyats dels seus entrenadors habituals, les seves habilitats en diverses estacions sobre el terreny de joc de l’Estadi Martí Colomer. Es van poder veure partidets de tres contra tres i van prendre part en un circuit d’exercicis de perfeccionament. Durant la jornada es van treballar aspectes del joc com la conducció, el xut a porteria, les passades i el "dribling", sempre amb l’ajuda dels jugadors dels primers equips. La jornada es va cloure amb una fotografia de grup i una xocolatada en què van prendre part tots els assistents.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top