Publicitat
Esports

El gran repte marsellès

El Club Natació Terrassa aquest vespre (20.30h, Esport 3) el CN Marsella en partit corresponent a la novena jornada de la fase de grups de la Champions League. El conjunt de Dídac Cobacho, que és cinquè amb 12 punts després de sumar tres victòries consecutives, mirarà d’allargar el seu idil·li amb la màxima competició continental contra l’actual campió de l’Euro Cup, al qual ja va derrotar a domicili en partit de la sisena jornada (9-10). El Marsella, sisè amb nou punts, arriba la cita en una dinàmica totalment oposada, atès que ha perdut els seus tres darrers enfrontaments.

El tècnic local afirma que espera el partit amb la mateixa actitud positiva i la mateixa il·lusió que durant tota la Champions League. "No tenim cap tipus de pressió. Som cinquens i estem gaudint d’un moment molt dolç. Hem guanyat tres partits seguits, quatre en el total de la fase de grups, una fita que no esperàvem a principi de temporada. De fet, no teníem clar si sumaríem algun punt i ja en portem dotze".

Guardar la reraguarda
Cobacho entén que el Marsella afrontarà el xoc amb "moltes ganes, ja que els vam guanyar a la seva piscina justament quan estava molt a prop de la quarta posició, la darrera que dona lloc a disputar la Final Eight". L’entrenador egarenc considera que la tasca a la rereguarda serà cabdal per mirar de repetir l’èxit assolit en la primera volta. "Haurem d’estar molt mentalitzats per mantenir l’ordre defensiu".

Pel que fa al planter que dirigeix Marc Amardeilh, el tècnic terrassenc subratlla la figura del porter Milos Scepanovic, "un dels millors de la competició" i el nivell dels seus boies. "Thomas Vernoux és un jove amb gran projecció, mentre que a Romain Blary el coneixem de la seva etapa al Mataró. També compten amb Alexandre Camarasa", assenyala al respecte. El tècnic local esmenta dues individualitats més del conjunt francès, el croat Ante Vukicevic i l’esquerrà Ugo Crousillat, campió d’Europa amb l’Szolnok hongarès.

Un rival molt complicat
L’extrem Oriol Rodríguez considera el Marsella un contrincant "molt difícil". "Compta amb el nucli de la selecció francesa i amb grans jugadors com Ugo Crousillat". L’egarenc recorda que, a la primera volta, van poder sorprendre els francesos "quan ningú no ho esperava" i es mostra optimista i ambiciós de cara a demà. "Ara, a casa, intentarem fer un gran partit i, amb l’impuls del nostre públic, seguir sumant".

El partit, que ha generat una gran expectació, arriba per a la CN Terrassa en un tram especialment important de la temporada. Després d’imposar-se dimarts per 21 a 18 a la Lliga davant del Mediterrani, els terrassencs tornen avui a la Champions. Tindran només cinc dies per a preparar la Copa del Rei, que els enfrontarà a Can Llong amb el CN Mataró el proper dijous.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top