Publicitat
Esports

La segona Copa Carnaval de benjamins es disputarà demà al camp del Sant Pere Nord

El CP San Cristóbal organitza demà dissabte la segona edició de la Copa Carnaval de benjamins. El torneig es desenvoluparà a les instal·lacions de Sant Pere Nord, ja que el municipal de Ca n’Anglada estarà ocupat per la celebració de la segona jornada de l’Excellence Cup. El torneig aplega un total de dotze equips de la categoria benjamí, tots ells de fora de la ciutat a excepció de dos equips del San Cristóbal.

El grup "A" l’integren el Cornellà, el Santa Oliva, el Manresa i l’Igualada. Al grup "B", el benjamí "A" tindrà com a rivals l’Espanyol, el Montcada i el Gavà. Al grup "C", el benjamí "B" de l’entitat de Ca n’Anglada competirà amb L’Hospitalet, el Sant Andreu i la PB La Roca del Vallès. Al grup "D" hi haurà Santboià, Horta, Sabadell i Santa Eulàlia.

Vuitens de final
Els vint-i-quatre partits de la primera fase es disputaran entre dos quarts de deu del matí i dos quarts de dues del migdia en dos camps transversals de manera simultània. De 15 a 16.20, els setze equips participants disputaran els vuitens de final. Entre les 16.45 i les 17.25 se celebraran els partits de quarts de final. Les semifinals es jugaran a les 17.35, mentre que a les sis de la tarda es disputaran, també de manera simultània, tant la final del torneig com el partit per al tercer i quart lloc. La cerimònia d’entrega de trofeus se celebrarà a partir de dos quarts de set de la tarda al municipal de Sant Pere Nord.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top