Publicitat
Esports

L’Atlètic va sortir escaldat de la visita del líder i s’ha situat avant penúltim

Més d’un terç dels gols que ha encaixat l’Atlètic aquesta temporada (13 de 34) han arribat per culpa del Club de Campo. El líder i vigent campió de Lliga es va imposar a les noies de Jordi Flo per 5 a 0 a la primera volta i va derrotar per 1 a 8 a les terrassenques diumenge a Can Salas en un duel que es va acabar de desnivellar a la segona part. L’Atlètic va saber resistir durant els dos primers quarts i va encaixar un sol gol, obra de María López de penal al minut 24. Begoña García va fer el 0 a 2 als tres minuts del tercer acte, però Maria Gestí va fer l’1 a 2 quatre minuts més tard. Un Club de Campo ferit va encadenar tres gols en cinc minuts (1-5) i va rematar la feina marcant tres gols més en el tram final.

ATLÈTIC, 1

Tamburro, Gomes, Ycart, Maria Barba, Badia, Escudé, Anna Barba, Cortès, Clara Barba, Torrent i Gestí, equip inicial, Freixa, Matarrodona, Martínez, Beltrán i Honorato.

CLUB DE CAMPO, 8

Ruiz, Marquínez, Gutiérrez, López, Laura Barrios, Magaz, Mejías, Gil, Cano, García i Torres-Quevedo, inicial, Sara Barrios, Pérez, González-Laguillo, Abajo i Iglesias.

Àrbitres. Gema Calderón i Núria Ribó.

Gols. 0-1, m. 24, María López de penal-córner; 0-2, m. 38, Begoña García; 1-2, m. 42, Maria Gestí; 1-3, m. 43, Carmen Cano; 1-4, m. 45, Sara Barrios; 1-5, m. 47, Laura Barrios d’stroke; 1-6, m. 53, Alicia Magaz; 1-7, m. 58, Carmen Cano; 1-8, m. 63, Begoña García.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top