Publicitat
Esports

Un punt que val molt

De primeres, l’Egara va sumar un punt molt valuós contra el San Pablo Valdeluz, segon classificat. L’únic "però" rau en la forma. Les d’Albert Massaguer van tenir contra les cordes el seu rival, signant un gran partit i aprofitant a la perfecció les ocasions i els moments que el propi partits els hi anava regalant. A més, quan a tot això li sumes un punt de sort i tenir a Mariona Girabent sota pals, l’equació t’acaba portant a tenir la sensació que més que sumar un punt, l’Egara en va deixar escapar dos.

La lectura potser és un punt crítica, però les del Pla del Bon Aire ho van fer quasi tot bé per emportar-se la victòria. A més, el desastre hauria pogut de encara més gran ja que amb el partit acabat i 2 a 2, les visitants van disposar d’un penal còrner a favor per guanyar el partit que no van poder transformar en gol.

Autoritat ofensiva
Una de les claus per entendre el partit va ser l’autoritat a les àrees. Carola Salvatella i Berta Bonastre van dominar a una, i Mariona Girabent l’altra. Això, va portar el partit on volien les locals. Al minut 31, poc abans del descans, Carola Salvatella es va inventar una jugada d’ensomni, driblant tothom que es posava per davant i definint de forma sensacional per anotar amb molta autoritat l’1 a 0.

Això va donar ales a un Egara que a més, veia com Lola Riera no podia guanyar el duel personal amb una Mariona Girabent que treia totes les ocasions del San Pablo.

A més, la segona part va començar de la millor manera possible. Berta Bonastre aprofitava una bona acció per després de driblar la portera, fer el 2 a 0 que posava molt de cara el partit pels interessos del Club Egara.

Un punt més o dos menys
Però la pel·lícula es va començar a trencar quan al final del tercer quart, després de dos penals corner consecutius, al tercer, Lola Riera va retallar distàncies. Això va fer minvar la moral d’un Egara que a poc a poc va començar a retrocedir metres damunt del terreny de joc, entregant per complet el partit a la sort i al conjunt madrileny.

Aquest fet va ser clau, ja que quan faltaven nou minuts, les visitants va fer el gol de l’empat gràcies a una bona jugada per la banda dreta.

Això va fer entrar en pànic a les locals, que tot i això van tenir opcions fins al final d’acabar guanyat.

Però quan faltaven pocs segons, les visitants van forçar un penal, que ja amb el temps parat no van encertar en rematar i que hauria suposat el definitiu 2 a 3 i un cop moral molt important per un Egara que va signar un molt bon partit i va acabar amb la sensació d’haver deixat escapar dos punts.

La fitxa

Club Egara, 2

Girabent, Gómez, Anna Fitó, Carla López-Llauder, Adell, Willig, Cristina Salvatella, Tost, Bonastre, Fuentes i Carola Salvatella, equip inicial, Fontanes, Mariona Fitó, Bosch, Gibert, Llobet i Colet.

San Pablo Valdeluz, 2

Calvo, Álvarez, Riera, Jiménez, Pampín, Santa Cruz, Rodríguez, Condes, Cobos, Agulló i Baglioni, equip inicial, Kelsey, Gómez, Lorenzo, Muñoz i Sanz.

Àrbitres. Narcís Carrió i Luis Alejandro Mafla. Van amonestar amb targeta groga a la jugadora local Anna Fitó.

Gols. 1-0, minut 31, Carola Salvatella; 2-0, minut 44, Berta Bonastre; 2-1, minut 53, Lola Riera de penal-córner; 2-2, minut 61, Patricia Sanz.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top