Publicitat
Esports

Tres títols del CE Sant Jordi al Campionat d’Espanya

El CE Sant Jordi de Terrassa va obtenir tres títols en el Campionat d’Espanya de Muay Thai que es va disputar a Ponferrada (León). En categoria femenina de menys de 51 quilos, Kelly Ronquillo es va proclamar campiona per abandonament de la seva rival a la final. En l’apartat masculí de menys de 60 quilos, Alfredo Velasco va obtenir la medalla d’or després de superar a la final directa el madrileny Javier Prado després d’un combat molt igualat. I en la categoria de – 67 quilos, Joan Blanquer va obtenir també el títol. Va superar a la semifinal el basc Álvaro Rodríguez amb un KO tècnic al segon assalt. I a la final el madrileny Erik Laffont per punts. Els tres components del Sant Jordi formaven part de la selecció catalana.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top