Publicitat
Esports

La Mitja Marató no es disputarà el 2021

La Mitja Marató de Terrassa no es disputarà l’any 2021. O, almenys, no es farà en el seu format tradicional a causa de la pandèmia de coronavirus. Així ho ha confirmat l’organització de la prova atlètica, que treballa ara en nous formats alternatius per mantenir en el calendari una cita tan rellevant. Les restriccions imposades per les autoritats esportives i sanitàries en convocatòries d’aquestes característiques fan que sigui impossible la realització d’una cursa amb una gran nivell de participació. Els organitzadors no han gestionat ja ni el permís per disputar la cursa davant l’administració municipal.

De fet, l’Associació Esportiva Mitja Marató té paralitzades totes les accions per organitzar les curses atlètiques que promou al llarg de l’any. En aquest 2020 tota la seva activitat ha estat suspesa, a excepció de la Mitja Marató i la Cursa Santi Centelles que es van fer al mes de gener. Tot el calendari posterior, inclosa la Cursa de les Dones que estava programada aquest mes d’octubre, s’ha paralitzat a conseqüència de la pandèmia.

Activitats suspeses
L’entitat havia treballat en un escenari per poder portar endavant la popular cursa de les dones, però el curs dels esdeveniments va conduir a la suspensió definitiva. A més, l’organització ha tingut també l’inconvenient d’un seriós problema de salut del seu president, David Otero, del qual es recupera de forma satisfactòria.

Davant aquesta realitat, els responsables de la Mitja Marató estan ultimant un model alternatiu per fer alguna activitat substitutiva en les dates previstes del mes de gener. Encara que no està definit el format definitiu, podria apostar-se per una activitat de tipus virtual semblant a algunes experiències que s’han portat a terme en altres punts del país. El propòsit és que també es pugui portar a terme una acció solidària destinada a alguna entitat de la ciutat, tal com s’ha fet al llarg de la història de la Mitja Marató.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top