Publicitat
Esports

Sortides difícils per als locals

En aquesta sisena jornada de lliga, els quatre conjunts terrassencs afrontaran desplaçaments gens senzills. El líder de la competició, un Club Egara que té els mateixos 12 punts que el FC Barcelona, jugarà demà a la una del migdia a Madrid davant del Club de Campo amb el dubte de l’internacional Josep Romeu. El Club Egara ha guanyat els quatre partits que ha disputat. Té pendent encara el de la quarta jornada al camp del Polo. Per la seva banda, els madrilenys han guanyat tres partits i n’han perdut un altre, diumenge passat a casa per 1 a 2 davant del Barça. Tenen pendent també el duel de la primera jornada davant del Complutense. Un triomf dels madrilenys deixaria tots dos equips empatats a 12 punts, però si s’imposen els de Ramon Sala obriran forat.

Ortega, en quarantena
El Línia 22, per la seva banda, buscarà els primers punts de la temporada al camp del colíder, un Barça que està esdeveninet l’equip revelació de la temporada. Els de Fernando Consul tenen la baixa del defensor argentí Juan Francisco Ortega, que es troba en quarantena per haver tingut un contacte estret amb un positiu de Covid.

Un Atlètic sense Marc Sallés ni Santi Ibanyez visitarà a San Sebastián de los Reyes un Complutense que té quatre punts menys però també ha disputat dos partits menys. El CD Terrassa visitarà el Tenis a Santander en un duel important per la part baixa. Joan Galí és baixa per pubàlgia i Oriol Bach pateix un esquinç a l’espatlla.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top