Publicitat
Esports

Bernat Jaume es proclama guanyador del primer Open Ciutat de Terrassa

Bernat Jaume, primer cap de sèrie i principal favorit del torneig, es va proclamar campió de la primera edició de l’Open Internacional Ciutat de Terrassa d’esquaix, disputat el passat cap de setmana a les instalacions de l’Squash 4 sota l’organització de la Federació Catalana d’aquest esport. Jaume, que pertany a l’Squash Project de Lloret de Mar i ocupa el número 69 del rànquing mundial PSA, va derrotar en la gran final el colombià Edgar Ramírez (142 PSA) per un marcador de tres sets a un. Els resultats parcials van ser de 9-11, 11-8, 11-5 i 11-6. La final, d’un bon nivell esportiu, va tenir una durada de 48 minuts. En les semifinals del campionat, Bernat Jaume va superar per 3 a 0 el seu germà Joel, de l’Esquaix Igualada, mentre que Edgar Ramírez també va guanyar per 3 a 0 el seu compatriota Ronald Palomini.

El campionat es va desenvolupar en dues sessions i ja forma part del calendari de competicions internacionals de la Profesional Squash Association. La Federació Catalana ja havia expresat el seu propòsit d’organitzar a Terrassa un torneig d’àmbit interacional, a partir de la seva implantació a la ciutat. Malgrat que el moment actual presentava obstacles, la Federació Catalana entenia que era molt important fer la competició per consolidar-la en el calendari internacional i poder-la fer anualment. En aquesta primera edició van participar 16 jugadors de diferents nacionalitats i es va disputar sense la presència de públic i amb totes les mesures sanitàries de control.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top