Publicitat
Esports

Sortides assequibles per als tres conjunts femenins terrassencs

La setena jornada de la lliga de Divisió d’Honor femenina, que es disputarà íntegrament demà, ha ofert tres enfrontaments assequibles per als tres conjunts terrassencs, que visitaran a equips que es troben entre els quatre últims de la taula classificatòria. Es tracta d’una bona oportunitat per a CD Terrassa, Club Egara i Atlètic per a encadenar la seva segona victòria consecutiva, ja que els tres van guanyar el passat cap de setmana. El més ben classificat dels conjunts locals és el CD Terrassa, que demà a dos quarts de dotze del migdia visitarà el novè classificat, un Sardinero que només ha guanyat un dels sis partits que porta disputats. Les noies de Litus Ullés, que vénen de batre el San Pablo Valdeluz, ocupen una magnífica cinquena posició. El conjunt de Les Pedritxes té, però, quatre baixes per a viatjar a La Albericia. Es tracta de Marta Gibert, Fiona Adell, Lídia Llordés i Carla Cabrera. Tot i això, l’equip buscarà el seu tercer triomf.

Atlètic i Egara, sense baixes
L’Atlètic Terrassa, per la seva banda, ha de confirmar demà a les onze del matí a Donosti la seva recuperació. L’equip de Jordi Flo acumula dues victòries i un empat en les tres darreres jornades i és vuitè, a dos punts de distància de la zona de perill. Les de Can Salas visitaran una Real Sociedad que no coneix encara la victòria aquesta temporada. Només ha sumat tres empats, tots ells a les tres primeres jornades, davant de Sardinero, Tenis i CD Terrassa. Tampoc ho ha de tenir gens complicat el Club Egara, que demà a dos quarts d’una visitarà el cuer, un Jolaseta que porta un sol punt en sis jornades. Les noies d’Albert Massaguer en tenen sis més i ocupen la setena posició.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top