Publicitat
Esports

Sense cap errada

Els equips de la Tercera Divisió juguen aquesta temporada amb un ull posat al seu grup i el segon al l’altre grup de la competició, per la incidència que tindrà la puntuació obtinguda en la primera fase en la segona part del campionat. Cal recordar que els tres primers de cada subgrup passaran al grup d’ascens, on estaran en joc dues places directes a la futura Segona Divisió RFEF. Els altres quatre jugaran un “play off” amb els dos primers del grup intermedi per decidir una tercera plaça d’ascens. Però el fet que els equips passin a la segona fase amb els punts acumulats a la primera, fa que aquesta part del campionat sigui determinant en bona part de cara al futur.

La lluita per l’ascens, per tant, té en compte tots aquests paràmetres. I cap dels favorits vol cedir una diferència notable de punts amb els seus rivals en un segon tram de la competició on només es jugaran sis partits, els corresponents a les dues voltes contra els equips classificats del grup contrari.

Impecables
De moment, tres equips han arrencat a un ritme molt alt i no han sofert cap relliscada, sabedors de la importància de no donar cap facilitat. Un d’ells és el Terrassa, amb dues victòries fora de casa (a Valls i a Igualada) i una al camp Olímpic (contra el Castelldefels). En el seu grup, també l’Europa ha fet un ple de punts en els seus tres primers partits i encapçala la classificació gràcies a haver fet un gol més que els egarencs. Malgrat que l’Igualada està empatat a punts amb aquests dos equips, ha jugat un partit més que graciencs i egarencs.

Al subgrup “B”, només el Sant Andreu ha sumat tots els punts en joc. Els barcelonins han disputat quatre partits i tots s’hi han resolt amb victòria pels quadribarrats.

Per tant, en una hipotètica classificació traslladada a la segona fase, aquests tres equips invictes es trobarien al capdavant de la taula i ja marcarien el camí de cara a delimitar les primeres places en la lluita per l’ascens directe.

A més de ser un dels tres únics equips dels 22 de la categoria que han sumat tots els punts possibles, el Terrassa FC també és un dels tres que encara no ha rebut cap gol en contra. En el seu grup és l’únic amb aquesta condició. I en el subgrup “B” Girona “B” i Peralada mantenen la seva porteria imbatuda després de la disputa dels tres primers partits.w

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top